fbpx

Izrada Aplikacija

kako vam možemo pomoći

Izrađujemo i integriramo poslovne aplikacije za web koje pomažu i unapređuju poslovanje unutar tvrtke. Automatiziramo procese poslovanja kako bi se odvijali na dinamičan način. Primjerice radimo izradu softvera za: printanje ponuda, naloga, evidenciju zaposlenika, vođenje radnog vremena, administraciju, skupljanje podataka, projektne timove, vođenje analitike, prodaju i ostalo. Uglavnom radimo Custom Aplikacije, odnosno rješenja koja su specifično namijenjena za određenu tvrtku.

funkcionalnost i dizajn aplikacija

Pri izradi aplikacija vodimo se time da funkcionalnost bude cjelovita i da zadovoljava sve zadaće koje treba izvršiti – to je mozak aplikacije. Dizajn aplikacije izrađujemo na način da se korisnik aplikacije vrlo jednostavno snalazi bez previše objašnjavanja. Cilj nam je da korisnici aplikacije jednostavnije obavljaju posao sa aplikacijom bez da im ona stvara dodatne probleme.

koju tehnologiju koristimo

 Koristimo je novu tehnologiju React koja je popularna po svojoj brzini i kompatibilnosti sa back-end tehnologijama, posebice Node-om. React tehnologijom se pokreće oko 1 mil. aplikacija u svijetu, što je za novu tehnologiju veoma velik broj. Od većih prednosti aplikacije je brzina izvršavanja zadatka, jednostavno korištenje i prilagodljivost svim operativnim sustavima.

Izrada softvera ponekad zahtjeva i druge tehnologije kao što je C# koji se uglavnom koristi za poslovne sustave i aplikacije. To je tehnologija razvijena od strane Microsoft-a koju koriste sve veće korporacije. Unazad 20 godina koliko postoji pokazalo se kako obuhvaća širok spektar mogućnosti te da ih sve izvršava bez problema.

brzina. jednostavnost. dinamičnost.

brzina izrade aplikacija

Prosječno vrijeme za izradu (poslovne) aplikacije srednje kompleksnosti je 45 radnih dana. Bitno je da se sve definira u početku kako bi izrada bila brža. Aplikaciju postavljamo na web kako biste mogli pratiti razvoj aplikacije. Shvaćamo da imate određene rokove zato smo organizirali procese prikupljanja informacija o tome što Vam je potrebno i procese izrade softvera da to ide bez zastoja.

zaštita vaših podataka

Podaci koje pohranjujete u aplikaciji nalaze se na različitim serverima ovisno kojom tehnologijom vršimo izradu (web) aplikacije. Ukoliko se radi sa React tehnologijom onda se podaci nalaze na Google Firebase-u – to je Google-ov servis koji nudi pohranu podataka, aplikacija i domena, a odlično radi u kombinaciji sa React tehnologijom.

Ako se radi sa C# tehnologijom onda će se podaci većinom nalaziti na shared hostingu ili na Vašem privatnom serveru – ovisno o tome što Vam je potrebno. Kako god podatke koje imate štitimo sa nekoliko slojeva zaštite. Ukoliko imate osobne osjetljive podatke s kojima bismo mi ulazili u kontakt onda potpisujemo privolu o zaštiti Vaših podataka.

inregracija.

nadogradnja i održavanje

Nadogradnja softvera je moguća u svakom momentu. Izrada aplikacija kod nas funkcionira na način da ostavljamo prostor za naknadnu nadogradnju i/ili izmjenu jer često dolazi potreba za time. Održavanje aplikacije se vrši svaki mjesec, a u to ulazi backup podataka, nadopuna i izmjena sitnih komponenata. Za svaku aplikaciju je zasebna mjesečna tarifa ovisno o kompleksnosti.

woman-in-white-blazer-holding-tablet-computer-789822 (1)

na upit šaljemo prikaz aplikacija koje smo izradili

Možemo Vam prikazati demo aplikacija koje smo do sada izradili kako biste lakše mogli procijeniti i odlučiti za našu uslugu.

woman-in-white-blazer-holding-tablet-computer-789822 (1)
nova generacija jednostavnih aplikacija

za više

telefon
+385 95 2211 007
email
apps@inup.hr

za više

telefon
+385 95 2211 007
email
apps@inup.hr