fbpx

O Nama

zanima vas tko smo?

ideja

Naša ideja počiva na tri stvari: iskustvo, vrijednost i sloboda. Iskustvo kao informacije koje skupljamo kako bi postigli što bolje rezultate. Vrijednost kao istinska vrijednost koju možemo pružiti drugome. Sloboda koja nema ograničenja u smislu razvitka i napretka.

općenito 
INUP, obrt iz glavnog grada Hrvatske – Grad Zagreb. Izrada aplikacija i digitalni marketing je ono čime se mi bavimo. Unaprijeđujemo poduzeća svih veličina, neprofitabilne i ostale organizacije te ostale koji idu su zainteresirani za stvaranje napretka. Pomažemo u razvitku poslovanja, razvitku  poslovnih procesa, isticanju vrijednosti, privlačenju klijenata, štednji vremena. Razvijamo i integriramo inteligentno upravljanje.
suradnje
Iako kao nedavno osnovan obrt (2019.) imamo već 15 odrađenih i nekoliko u tijeku projekata za tvrtke, ordinacije, udruge, OPG-ove, EU projekte. Smatramo kako je komunikacija, razumijevanje komunikacije i shvaćanje potrebe klijenta najbitnije stvari kako bi suradnja bila što uspješnija. Za sada nas u timu ima troje.

NOVA SMO GENERACIJA KOJA POZNAJE NOVE TEHNOLOGIJE I TRENDOVE!

putovanje

Sve je počelo sa idejom o tome da stvorim nešto što će ljudima pružati vrijednost i rješavati njihove probleme na području kojemu sam stručan i koje me u isto vrijeme interesira. Djelatnosti koje se obavljaju unutar INUP-a su nešto što proučavam, učim i radim unazad 6 godina. Isprva sam počeo kao freelancer još kao srednjoškolac.

Nakon skupljenoga određenog znanja i iskustva odlučio sam tu svoju ideju koju imam od početka provesti u djelo. Mi smo uglavnom mladi tim koji se vrlo dobro razumije u današnje nove tehnologije i trendove unutar usluga koje pružamo. Smatram da je ključ napretka konstantno učenje i primjenjivanje naučenoga u kombinaciji sa strpljenjem jer to je jedini način da ljudima možemo pružiti suvremenu i profesionalnu uslugu te da u isto vrijeme i mi napredujemo.

Zato se okružujemo s ljudima koji su spremni za promjene i nove stvari koje su u potpunom interesu njih samih, a onda i ostalih koji će biti korisnici pogodnosti tih promjena. Volimo čuti ideje i mišljenja ostalih kako bismo mogli pružiti što profesionalniju uslugu. Za cilj imam stvoriti nove tehnologije i trendove koji će ljudima dodati vrijednosti u određen dio života. Ali uvijek nam je fokus na trenutačnom zbivanju uzimajući širu sliku u obzir te planove za tekuće godine.

leon-cvrtila

BUDITE DIO NAŠE IDEJE